HR Koers

Mijn achtergrond en ervaring op landelijk topniveau pas ik toe in het MKB.

Een doel stellen, ook al lijkt het onmogelijk, maar er toch komen. Nooit opgeven, overwinnen en een comeback maken na tegenslag. Dat typeert mij als voormalig topsporter, maar ook als mens. Daarnaast ben ik opgegroeid in de agrarische sector, waar uitdagende veranderingen aan de orde van de dag zijn.

Sterker terugkomen begint onherroepelijk met vallen en opstaan, maar ook herstellen. Het gaat om balans vinden.

Na mijn laatste valpartij heb ik besloten om een eigen onderneming op te zetten, zodat ik mijn topsportmentaliteit kan inzetten voor ondernemers, die er helemaal voor gaan. Dat kun je niet alleen, daar heb je een goed team en HR faciliteiten voor nodig.

Ondernemen en topsport

Je hebt een kopgroep, de mensen in je team die voorop gaan. Dan komt het peloton, met het grootste gedeelte van je mensen.

Wat later volgt de bus, met daarin je mensen die op dat moment wat minder hard gaan.

Tot slot heb je mensen die geparkeerd staan, die de koers niet meer kunnen bijhouden. Daar gaan we mee aan de slag. We hebben het dan over instroom, doorstroom en uitstroom van personeel.

HR Koers

Jouw mening telt

Feedback is alles. Voor HR Koers en voor toekomstige opdrachtgevers. Daarom waardeert HR Koers iedere input en wordt dat meegenomen in een volgend project.

Wil je feedback geven?

Klik hier

Wat zeggen opdrachtgevers?

Lees de ervaringen van ondernemers. Dan zetten we koers op HR.